Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

11 November 2014

Anak Anak Cepat Membesar

Anak Anak Cepat Membesar

Alahai, sekejap je masa berlalu , tahun depan si abang Muhammad Qayyum Rayqal dah nak sekolah, adik dia lagi 2 tahun, haritu pra daftar untuk genius aulad setiap sabtu bagi dia serasi dengan budak budak lain...! Baru baru lagi nampak macam susah nak bercampur gaul dengan bebudak lain, anti sosial macam ayahnya ..haha.

Dari apa yang aku lihat, Qayyum ni ada minat nak belajar, keinginan untuk nak tahu suatu benda, lukis dan dengar cakap cikgu ustazah yang comel ! Cuma tak reti bergaul je..! Mungkin ikut daddy dia yang anti sosial, asyik menghadap komputer buat web system dan design .!

Tahun depan dah nak sekolah, secara automatik, akan tiada mainan dan utraman lagi..! Sekejap je masa berlalu, belajar pandai pandai ya anak anak ku, nanti dah besar jadi chef dekat hotel tujuh bintang ataupun engineer, boleh masak kan daddy dan mummy lambchop hari hari..!

Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

 1. uih, masak lamb chop hari2 tu.. hahaha.. nak juga... >.<

  biasalah awal-awal kan. adik saya pun mula2 diam je. skang dah ada kawan2 dah... ^^

  BalasHapus
 2. amboihh reuquest nak lambchop tiap hari haahaha
  bljr rajin2 tau abang. nti adik nye pulak hehe

  BalasHapus
 3. Wah nak jadi chef semuanya. Hehe. Nanti lama2 okay la tu. bagus genius aulad ni. Anak buah saya pun pandai dah baca jawi. Hehe. Baca BM BI dah biasa.

  BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih