Muhammad Qayyum Rayqal dah tanya, bila daddy nak beli mainan? Ya, aku ada cakap nak beli haritu, alahai anak ku...!! kalau dah cakap sekali, diorang ingat eh, siap tuntut lagi bila nak bagi, hehe, maaf ya, daddy terlupa, banyak benda nak fikir, petang ni daddy cuba carikan helikopter mainan, , lain kali jangan cakap nak beli, menganyah sangat!!

Muhammad Qayyum Rayqal My Son

Anak anak zaman sekarang, macam komputer otak diorang, ingat apa yang kita cakap!! Kalau nak beli, tapi yang kesiannya aku, tak boleh beli satu, kena beli dua (2),  karang bergaduh lak nanti dengan adiknya si Sofiyyah Az Zahra. Bawa dia makan roti canai dan milo ais di kedai yang berhampiran, kata nya dah lama tak makan roti canai cicah gula. Sambil makan, mulut sempat lagi tu bagitahu, bila daddy nak belikan mainan?

8 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. hehe..mmg bahay bdk2 skrg...ekeke

    BalasHapus
  2. Job kurang..duit tkde sbnrnya..huuuu..tpi tdi dh belikan helikopter yg murah...;)

    BalasHapus
  3. Habis lah daddy...anak nye dah tuntut.
    Budak-budak mmg ingat kalau orang tua janji.
    Samalah kat sini.
    Kadang2 takmo janji... Tapi, terlepas cakap..

    BalasHapus
  4. tu lah budak2 mmg kuat betul ingatan die.
    anak abg long pon sama. bkn buleh TERjanji.
    siapla tiap hari dia tanya selagi x dpt =P

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.