banner-2017-mcj skytechcreative bizness shopee

12 November 2014

Sarapan Pagi Dengan Keropok Lekor

Adik aku haritu ada pergi lawatan sambil belajar di kelantan, ada tugasan mengaudit masjid di sana katanya! macam biasa la, bila dah pergi sana, dalam kepala otak aku dah fikir keropok ikan parang dan keropok lekor ! hah apa lagi kirim la! terus mesej dia, kirim keropok lekor, nanti bayar, haha...

Keropok lekor ni memang sedap di makan, lagi sedap ketika panas panas dan goreng garing, cicah sos cili, ermm memang sedap, boleh di makan tak kira waktu, ketika santai, waktu pagi, selepas makan malam, sambil menonton televisyen. Pagi ini, sebelum pergi pejabat, goreng dulu keropok, sedap cicah dengan sos cili..! Indahnya sarapan pagi aku hari ini, baru nak makan banyak sikit, bebudak dua (dua) orang ni dah bangun, tak gosok gigi dan terus makan, bangun pagi semua perut lapar, lepas tu bergaduh dan ada sahaja ceritanya..! Kalau di layan, memang alamatnya tak pergi kerja la..haha

Sarapan Pagi Dengan Keropok Lekor

Si adik ni mulut bising sedikit, namun Muhammad Qayyum Rayqal tetap tenang macam daddy dia, dah jangan gaduh gaduh, makan semua nya habiskan, takpe daddy dah kenyang, nak rasa je, mengidam kan...! Gambar dan dialog di atas tu, ayat dan penceritaan yang sebenarKeropok lekor ni memang sedap di makan. Hehe

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. kalo p area kelantan / tganu mmg kopok lekor la jadi bahan kirim utama kikiki.. hamboii daddy dia kyg x ingt dah haha

    BalasHapus
    Balasan
    1. Haha...kalau mkn dgn budak2x ni mana nak kenyang Ana heee

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih