banner-2017-mcj bkecik-skytech UA SIGNATURE

Tuesday, November 25, 2014

Lupa segala masalah..

Masa aku kecil, aku tak dapat keseronokan seperti ini..anak anak kini dapat merasakan kebahagiaan walaupun mommy dan daddynya busy dengan tugas dunia..tetapi tetap dapat hari kualiti..dan ternyata mereka seronok..kami pun happy..! 

qday

Bila bercuti cuti macamni, lupa sekejap hal masalah yang melanda...aku lupa..dan dapat meredakan tekanan di tempat kerja..


qday

Pelbagai program riadah..main volley ball dengan keluarga dan no gajet buat sementara waktu..! Aku happy sangat bila tengok anak anak gembira..baru aku nampak kebahagian yang sebenarnya..!!

qday

aku masa kecil

Apa yang daddy berusaha sekarang..adalah untuk kamu semua..daddy tidak mahu..kamu susah di hari mendatang...seperti mana daddy susah di masa lalu, kerana daddy tahu bagaimana erti dan makna sebenar kesusahan!!...insyaallah..!

4 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi