blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

25 Nov 2014

Hari Kualiti Bersama Anak Anak

Masa aku kecil, aku tak dapat keseronokan seperti ini, anak anak aku kini dapat merasakan kebahagiaan walaupun mommy dan daddy nya busy dengan tugas dunia, tetapi tetap dapat hari kualiti, dan ternyata mereka sangat seronok, kami pun happy..! 

Hari Kualiti Bersama Anak Anak

Bila bercuti cuti macamni, lupa lah sekejap hal masalah yang melanda, lupa sekejap, dan dapat meredakan tekanan di tempat kerja..


Hari Kualiti Bersama Anak Anak

Pelbagai program riadah seperti bermain volley ball dengan keluarga dan yang paling lebih gembira adalah, tiada gajet gajet elektronok buat sementara waktu..! Aku happy sangat bila tengok anak anak gembira, baru aku nampak kebahagian yang sebenarnya..!!

Hari Kualiti Bersama Anak Anak

Hari Kualiti Bersama Anak Anak

Apa yang daddy berusaha sekarang, adalah untuk kamu semua, daddy tidak mahu, kamu susah di hari mendatang, seperti mana daddy susah di masa lalu, kerana daddy tahu bagaimana erti dan makna sebenar kesusahan!! insyaallah..!

Anda Mungkin Meminati :

4 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih