Kepada para para suami mithali, jantan sungai, atau yang mempunyai rakan rakan perempuan, kini anda tidak perlu risau lagi jika ingin mencari kedai gunting rambut yang tukang gunting nya adalah perempuan dan berkonsepkan muslimah, anda boleh bawa pasangan anda ke kedai salon ini. harga memang berpatutan. Terletak di Bukit katil, Melaka. Nama kedai ini ialah The Mirror.

Salon ini hanya untuk orang perempuan sahaja ya....rambut kan aurat bagi wanita, ada pasangan terutamanya sang suami yang tak suka dan tak selesa, bila isteri ke kedai yang tukang guntingnya adalah lelaki. dan segala kekusutan telah terjawab, tidak perlu tunggu, was was dan halang isteri anda dari mengunting rambut lagi...ini lah kedainya yang menepati syariat dan akan membuatkan dan mengembirakan kaum lelaki, khususnya yang bergelar suami!

Susah nak cari salon hanya untuk perempuan sahaja kan? banyak yang tukang gunting rambut adalah lelaki, tidak sesuai bagi seorang wanita yang tukang gunting nya adalah lelaki yang bukan mahram!! hee, apa lagi..jom lah ke kedai ni, ada promosi menarik dari 25 November 2014 hingga 25 Disember 2014.

Hubungi Zai 013-792 3006  atau lihat flyers dibawah untuk keterangan lanjut. jom kita ke Salon rambut perempuan ini.

Salon rambut untuk orang perempuan

11 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. wahhh bagusnyaaa. .dah ada salon utk perempuan je. .

    BalasHapus
  2. susah nak jumpa salon untuk pompuan kat sini...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    BalasHapus
  3. yup, kalau bukan lelaki yang gunting rambut, mesti perempuan cina ke apa. kan ke aurat. so, bagusla ada salon camtu.
    btw, apakah itu jantan sungai? haha

    BalasHapus
  4. tudia la kan mostly barber ni msti lelaki. pmpuan kurang minat ke ape entahla jd tukang gunting rmbut nih. hurmm. tu yg dari dulu jenis sua kepala kt mak sndiri je mntk tlg gntingkan =P

    ehh haah la jantan sungai tu mende pulak tu?? hahaha

    BalasHapus
  5. Wah...best ade salon muslimah..esok lusa buka x?

    BalasHapus
  6. Wah...best ade salon muslimah..esok lusa buka x?

    BalasHapus
    Balasan
    1. cer cer cer cer cuba call...saya cuma promoted di blog je...bantu membantu...:)

      Hapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.