Sekejap je masa berlalu, hari bertukar hari, tahun bertukar tahun dan masa terus berlalu begitu sahaja, dalam masa yang sama, tiga bulan masa diberi, hilang dan berlalu begitu saja..! tahu tahu lagi seminggu nak tiba deadline!! ermm..baru mencabar buat last-last minit, kan? kan? haha apa pun result tetap ok

Adrenalin ku bergerak laju, pandangan ku ke langit biru, berlari laju, ku terbang tinggi, menuju ke langit itu..nah! rasakan bahang nya! sambil buat assignment sambil mendengar lagu adrenalin dan gemuruh dari faizal tahir membuatkan semangat membuak dan semakin memuncak muncak nak menyiapkan tiga assigment ni...sekejap je masa berlalu...hero hindustan biasanya last-last minit datang dia punya kuasa sakti..

Aku cinta hayat lalu...berikan aku kuasa sakti! layan lagu carpenters jap la..kasi tenangkan jiwa lara ni...haha



3 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

  1. Orang cakap buat las minute..hasil mantap..sebab kita all-out..orang cakap lah...hahaha =)

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hahaha..betul la tu..result memang baik bro, tak tahu la kli ni..macam tak boleh nak pergi jeee..haha..
      Buat apa nak paksa kalau belum bersedia..

      Hapus
  2. last minute baru idea dtg mncurah2 ke ldg gandum.tak gitu? hehe

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.