Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee Pengedar Shaklee Bangi

12 November 2014

Ada Udang Di Sebalik Batu

Kejadian Amuk Yang Mengerikan

Pagi sebelum pergi tempat kerja, sempat bagi ikan ikan makan, tiba tiba, terkejut ada seekor udang galah keluar dari celah batuAda Udang Di Sebalik Batu rupanya, Eh, siapa yang pandai pandai letak udang galah dalam akuarium aku ni?? Patutlah ada ikan mati dan tahu tahu hilang je, Tapi yang kelakarnya, bila dah tuang makanan ikan, makanan ikan tu, terapung kat atas air, haha kesian udang tu...!

Ermm tak apa lah, jangan mengamuk ye udang, nanti makanan tu turun, kalau susah sangat, awak makan je ikan dalam tu, itu namanya rantaian makanan, lepas udang makan ikan dalam tu, nanti aku masak dan goreng kau habis cerita...! Selesai kes !! haha begitulah cerita Ada Udang Di Sebalik Batu

Anda Mungkin Meminati :

6 komentar:

  1. Boleh pulak tuan punya akuarium tak tahu penghuni..

    BalasHapus
    Balasan
    1. haha adik beradik ramai...ada yang bela udang, ada yang bela arnab, aku bela ikan...ini kes mendajal la ni..haha

      Hapus
    2. nasib baik xletak arnab dalam tu..hehe

      Hapus
    3. hahaha...jangan buat pasal ecah oiiii....habis arnab tu bedal semua yang ada dalam akuarium tu...hahaha

      Hapus
  2. adoi kesiannye encik krab dah jadi camtu hahaha a

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahahaha...ana ....lama menyepi...mentang2x dah jadi supervisor..haha

      Hapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih