blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa

19 Des 2014

Kalah Perlawanan Bola Sepak Persahabatan


Perlawanan bola sepak petang ini adalah mungkin yang terakhir buat aku, dah tak boleh main lagi dah, penat, lutut pun dah longgar., mengah, penat, maklumlah umur dah nak cecah 30 tahun,  dah le perlawanan terakhir, kalah pula tu, haha, perlawanan persahabatan bola sepak petang tadi berkesudahan pasukan aku kalah 6-2,

Haha adat perlawanan ada kalah dan ada yang menang. Kesian penonton dan penyokong, bersorak dan memberi sokongan pada pasukan aku, Aku dengan ini akan memfokuskan pada perlawanan bola sepak online games yang mana boleh membahagiakan aku dan lebih tepat, baik main PES 2015 dan FIFA 2015. Itulah sahaja  sukan yang mampu menang rasanya dan tak memenatkan fizikal dan tiada kecederaan.

Kalau pemain bola luar negara, mereka dah tak ambil player yang dah berumur 30 tahun ke atas, semua yang muda dan fit je di dalam padang, kuda tua macam aku ni dah tak layak, dah jadi gelar kuda tua.



Kalah Perlawanan Bola Sepak Persahabatan
Kalah Perlawanan Bola Sepak Persahabatan
Kalah Perlawanan Bola Sepak Persahabatan

Anda Mungkin Meminati :

6 komentar:

  1. hero hindustan tu yang tak boleh bla tu...nasib baik sedar diri..kurang stamina la tu..

    BalasHapus
  2. layan PES 2015 & FIFA 2015 tu xyah letih badan hehe

    BalasHapus
  3. errr dok bajet ingtakn dikecewakan siapa lah mula2 tadi hahaha

    BalasHapus
  4. jangan mengalah bro! baru 30 an wow! still strong man...power. But it's ok ..bagi laluan kepada yang muda belia kan...

    BalasHapus
  5. dah tua pun layan fifa dan pes lagi. habislah den nnti. kakaka.

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih