Si Qayyum Rayqal dan Sofiyyah Az Zahra takut betul dengan badut, apa yang mereka takut entah tapi yang peliknya, diorang suka makan dekat Mac Donald, mungkin sebab ada menu seperti happy meal boleh dapat mainan burger dan nugget ayam. Si abang macam biasalah tenang sahaja, tapi si adik je yang mengada ngada, badut tak gigit dia pun dia cakap badut gigit dia lah, suka mereka reka cerita seperti 'dia eeeendang (tendang) badut lah' kelakar bila layan perangai anak anak ini, seronok dengar diorang berbual, ada sahaja cerita mereka. 

Si abang ni lak boleh cakap dengan aku, cuba adik buat rambut macam daddy mesti adik takut, dan jadi badut..! ciss! rambut aku macam badut ke? Aik daddy pula yang kena ? Kurang asam bebudak ni, Kelakarlah anak anak ni

Comel si Sofiyyah Az Zahra ni pakai baju ala ala kimono jepun, hadiah dari atuk dia, ermm, tapi banyak berimaginasi, adui, anak anak ni, dia ada dunia imaginasi dia, kadang kadang, tiba tiba mengigau masa tengah tidur, tengah bercakap dengan Unicorn, aduh...ermm..

Seronok Melayan Karenah Anak Anak


Seronok Melayan Karenah Anak Anak

Hensem kan Daddy...tapi rambut macam badut ? Phui

4 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.