blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

3 Des 2015

Rezeki Memancing Dapat Ikan Pari

Aku dah cakap, jangan ajak aku mancing, kan dah mendapat! alhamdulilllah, dapat ikan pari, susah nak mendaratkan ikan ni, mula mula aku ingat ikan kekek, sekali bila dah dekat! baru nampak ikan apa sebenarnya! Alhamdulillah..rezeki! terima kasih ya Allah. Rezeki Memancing Dapat Ikan Pari 

Dengan hasil yang aku dapat ni, membuatkan semua orang yang berada di sekeliling aku, tiba tiba macam hilang ingatan, kelam kabut sambil buat buat buta, buta sekejap dan seolah olah macam takde apa yang terjadi, jangan marah ya! hahaha, Rezeki Memancing Dapat Ikan Pari

trip 29hb pari

Takpe bro, ada rezeki awak nanti, cuba lagi! so, ini menjadikan kali ke 2 aku mendapat ikan jenis spesis pari ,yang pertama pada tahun 2013 (gambar di bawah), relaks...orang kata, kalau orang sebelah kita dapat ikan dulu, kita jangan iri hati dan dengki, nanti tak dapat ikan langsung, maka nya, kenalah positif dan sentiasa redha, itu orang tua tua bagitau.....aku saja je provok! hehe


hensemnya

Agak agak korang, masak apa sedap eh ikan pari ni? aku fikir bakar pun sedap....! hehe


Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih