Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Thursday, December 03, 2015

Ikan kekek mak iloi iloi


Aku dah cakap, jangan ajak aku mancing, kan dah mendapat! alhamdulilllah, dapat ikan pari, susah nak mendaratkan ikan ni, mula mula aku ingat ikan kekek mak iloi iloi, sekali bila dah dekat! baru nampak ikan apa sebenarnya! Alhamdulillah..rezeki! terima kasih ya Tuhan..

Dengan hasil yang aku dapat ni, membuatkan semua orang yang berada di sekeliling aku, tiba tiba macam hilang ingatan, buat buat pekak tuli, buta sekejap dan seolah olah macam takde apa yang terjadi, jangan marah haaaaa! hahaha aku gurau gurau je.

trip 29hb pari

Takpe bro, ada rezeki awak nanti, cuba lagi! so, ini menjadikan kali ke 2 aku mendapat ikan jenis spesis pari ,yang pertama pada tahun 2013 (gambar di bawah), relaks...orang kata, kalau orang sebelah kita dapat ikan dulu, kita jangan iri hati dan dengki, nanti tak dapat ikan langsung, maka nya, kenalah positif dan sentiasa redha, itu orang tua tua bagitau.....aku saja je provok! hehe


hensemnya

Agak agak korang, masak apa sedap eh ikan pari ni? aku fikir bakar pun sedap....! hehe

3 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi