banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Sabtu, Mei 02, 2015

Adakah

Hati hati memandu di jalan raya terutamanya ketika pulang ke kampung, bercuti atau sebagainya..maklumlah cuti panjang, hingga cuti umum hari wesak, biar lambat asalkan selamat..banyak kemalangan menimpa ketika musim cuti panjang begini, adakah dengan keadaan cuaca panas melampau, keadaan politik tak menentu, isu GST membuatkan masyarakat hilang pertimbangan dan hilang kasih sayang?

Biar lah apa yang terjadi sekalipun, carilah kekuatan yang ada dalam diri, kenal pasti kelemahan, kekuatan, peluang dan ancaman di diri kita. jangan asyik menunding jari kepada orang lain walaupun kita betul. 

Selamat bercuti panjang, manfaatkan cuti panjang ini, dengan ilmu pengetahuan yang baru, semoga dipermudahkan. have a nice trip.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi