banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Kamis, Mei 28, 2015

Pekerja malas

Ada sebuah restoran ni, kejap kejap posting pasal masakan / makanan harian menu kedai nya di facebook dan mengalu alukan kedatangan orang ramai, dan untuk makluman aku tahu kedai tu dimana dan pernah berberapa kali datang makan terutamanya ketika lunch hour.

Pelbagai sajian dari nasi campur, goreng goreng dan pencuci mulut (desert) disediakan, bagi aku kedai ni menunya atau masakan bergoreng boleh lah tahan, kena lah dengan perut aku..bolehlah haha

Masalah utamanya, PEKERJA MALAS NAK AMBIL ORDER., aku rasa kan, mungkin tauke kedai atau ahli politik berpengaruh tak datang menikmati juadah masa aku datang kot..tu yang services lembab dan pandang pelanggan pun macam nak tak nak je. Nasib aku! Setengah jam aku tunggu...perut dah lapar, pekerja puaka kat kedai ni pandang je takde pun nak tanya aku dah order ke belum,  perut dah le lapar! Hinggalah aku panggil...kalau kat kedai makan, nak maki pekerja ke tauke ke, pastikan selepas makan, kalau sebelum alamatnya...heee


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi