banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Kamis, Oktober 22, 2015

Medan viral

Media sosial kini menjadi medan untuk memaparkan status yang boleh menjatuhkan serta mengaibkan seseorang dan seterusnya menjadi viral, dan ini lah trend sekarang, yang bagusnya kisah yang di viralkan tersebut adalah benar, dan jika hanya sekadar isu peribadi tertentu si penyebar, tidak perlulah nak di perbesar-besarkan, secara tidak langsung akan menyebabkan diri anda sebaliknya yang menjadi mangsa cacian siapa yang membaca atau melihat.

Di media sosial, ada yang memberi kritikan dan kutukan terdiri dari yang masih belum 'matang' dan dalam masa yang sama belum habis sekolah pun! kadang kadang kita yang membaca ni pun sakit hati, jika kutukan itu membina ataupun berdasarkan kepada pengalaman tidak mengapalah, tapi! cuma sekadar rasa rasa dan banyak mendengar cakap cakap orang, ini sangat menjengkelkan.

Begitu juga tuduhan yang di lemparkan kepada perdana menteri kita, ramai yang mengkeji, menghina, bercakap seperti menteri kewangan, tapi kesimpulannya? siapa yang lebih layak memberi pandangan dan kritikan berdasarkan kepada pengalaman dan fakta?

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi