blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

16 Mar 2016

Latihan Power Point Kakitangan Perpustam

Pada 15 Mac 2016, program Latihan Power Point Kakitangan Perpustam iaitu dari Perpustakaan Awam Negeri Melaka (Perpustam) dijalankan, latihan mengenai perisian Microsoft Office Powerpoint (Intermediate and Advance). Maklumbalas yang di terima selepas latihan, amat baik, alhamdulillah dan semoga bermanfaat ilmu yang di berikan, ilmu itu wajib di kongsikan bersama, latihan yang di jalankan ini percuma dan sepenuhnya di taja oleh Jabatan Ketua Menteri Melaka di bawah agensi Bahagian K-Ekonomi.

Antara topik yang di ajar, insert video, insert audio, animasi, slide show, how to create handhouts, slide master, handouts slide master, create table, adding collum and row, dan lain lain lagi.

Berikut ialah, gambar gambar sekitar program Latihan Power Point Kakitangan Perpustam , yang sempat di rakam.

Latihan Power Point Kakitangan Perpustam

Latihan Power Point Kakitangan Perpustam

Latihan Power Point Kakitangan Perpustam

Ada umur kita berjumpa lagi di kelas yang seterusnya, harap mendapat manfaat daripada kelas Latihan Power Point Kakitangan Perpustam  ini. Terima kasih.

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih