Banner blog safirulamar 2020 iklansafirul1

14 Mar 2016

Roti John Tarik Mael Lambong Terbaik Di Melaka

Kepada pengemar Roti John Tarik, pasti akan terpikat dengan keunikan roti john ini, lain dari yang lain seperti roti john kebiasaan yang kita biasa makan di kedai kedai, roti john ini unik dan terbaik, boleh didapati hanya di negeri melaka sahaja, dengan keenakan, kelazatan roti, dan lambakan cheese, sos yang meleleh, tak kedekut, membuatkan Roti John Tarik ini menjadi sedap dan terbaik, sekali dah cuba pasti korang nak lagi!! Sungguh sedap..

Dah macam pizza wei, apa taknya, roti john dipenuhi dengan cheesy mozarella, cheesy souces, apa tunggu lagi? jom cuba merasai keenakan Roti John Tarik Mael Lambong! memang tak kedekut cheese dan sos, lokasi kedai Roti John Tarik Mael Lambong di mana? lokasi Roti John Tarik Mael Lambong terletak di Jalan Hang Tuah Mall, berhadapan CIMB bank dan restoran mamak infasha maju, bila pekena roti john ni pasti melambong lambong korang kerana kelazatan Roti John Tarik Mael Lambong cheesy ini. Rasanya macam korang makan pizza, memang tak dapat di nafikan lagi. haha

Kedai Roti John Tarik Mael Lambong Terbaik Di Melaka ini dibuka dari isnin hingga sabtu, beroperasi dari pukul 5.00 petang hingga 11.30 malam, sebelum korang nak datang boleh lah call tuan kedai di  013 6111182 (Ismail). Sebelum datang, boleh hubungi dahulu En Ismail Yatim ni, bos Roti John Tarik Mael Lambong.


Roti John Tarik Mael Lambong

Roti John Tarik Mael Lambong

Roti John Tarik Mael Lambong

Kepada sesiapa yang berada berhampiran atau kebetulan cuti-cuti di negeri Melaka, boleh lah merasai keunikan Roti John Tarik Mael Lambong, hah...apa tunggu lagi! datang la ke Roti John Tarik Mael Lambong, harga ? sangat berpatutan sesuai dengan kebanjiran cheese, daging, ayam, sos dan mayonis, Memang Roti john paling terbaik di Negeri Melaka.

Untuk makluman korang juga, kedai ini berhampiran dengan UTC Jalan hang tuah mall dan stadium hang tuah..hah..dah dekat dekat dah tu dengan kedai roti john tarik mael lambong ni...! jom! Memang Roti John Tarik Mael Lambong, betul betul terbaik!!

Anda Mungkin Meminati :

4 komentar:

  1. Assalamualaikum... saya berpuas hati terhadap makanan ini dan saya mencadangkan kawan2 diluar sana marilah datang cuba.. if u never try then u never know.

    BalasHapus
  2. Assalamualaikum... saya berpuas hati terhadap makanan ini dan saya mencadangkan kawan2 diluar sana marilah datang cuba.. if u never try then u never know.

    BalasHapus
  3. Teruskan usaha anda wahai sahabatku...
    Kami akan menyokong anda walau apa cara sekali pun...
    #rjtm
    #thebestweii...

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih