blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

16 Mei 2016

Bawa Anak Anak Berseronok

Aku gembira melihat anak anak seronok bermain di taman permainan indoor, walaupun tidak selalu bersama dengan mereka di sebabkan sibuk dan walaupun sekejap sahaja, itupun dah memadai dan bermakna bagi aku, ada rezeki, tak apa lain kali kita bermain lagi ya anak anak aku. Nanti Daddy bawa ke suatu tempat yang lagi seronok.

Bawa Anak Anak Berseronok

Yang penting anak anak gembira,  macam macam ragam dan keletah anak anak ini. Boleh buat ketawa di buatnya,  Seronok nya mereka bermain, dan masa nak pulang ke rumah, sampai terlelap kepenatan. Macam macam permainan mereka mencuba dan main, antaranya seperti masak masak, mewarna, baling bola dan macam macam lagi. Barang barang sekolah nanti daddy belikan ye.Bawa Anak Anak Berseronok

Daddy harap korang semua berjaya dunia dan akhirat. Sayangi mummy dan nenek korang dan dengar lah cakap dia, apa yang dia cakap tu untuk kebaikan korang juga suatu hari nanti. Love you my son and daughter.

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih