Takut bila nak tekan video yang share di media sosial seperti facebook atau whats app. Tergamak mereka share video yang merepek dan boleh lah di kategorikan bangang. Konon konon lucu..tapi memalukan..dah tak malu ke? Kena berhati hati bila menekan..dah banyak kali terkena!! Orang yang share video bangang ni langsung tak fikir sensetiviti masyarakat, memang takde sivik langsung...tengah excited nak tengok video..tiba tiba terdengar suara perempuan menyundal..alahai...

Pernah dulu..masa tengah mengajar di sekolah tinggi perempuan..dalam masa tempoh pelajar menyiapkan tugasan, aku check la handphone sekejap..mana lah tahu ada mesej mesej penting ke..volume pula tak silent..haaa...apa lagi..keluar lah suara perempuan sundal menjerit...


Berhati hati menekan video

Malu aku...terus pelajar pelajar dalam kelas tersingai singai pandang aku...apa lagi tutup handphone lah selepas tu...mesti diorang ingat aku..tengah tengok video lucah...memang tak guna dan biadap la manusia yang share dan create video macam ini. Takde otak..konon konon bajet nak berjenaka..tapi bukan pujian yang di berikan...sebaliknya, sumpah seranah yang di terima.

Intelligent Landing Page

Berhati hati lah menekan video.....manusia sekarang semakin hilang rasa malu...aku tertekan video ni pun sebab ada member macam takde otak like status, aku punya lah percaya cheetah kena langgar...lain pula yang keluar ...

3 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. Betul tuan. Saya pun buka video ini sebab teruja nak tengok harimau itu di LPT2. Kes2 di LPT2 ni dah ada macam2 binatang cthnya babi, beruang, tapir dan lain2. Haram jadah betul orang yang buat kerja ni

    BalasHapus
  2. Budak ofis pun dah terkena dengan video pelesu tu...Satu ofis dengar....

    BalasHapus
  3. tak kelakar langsung perbuatan ni malah mengaibkan orang =(

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.