blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

5 Des 2016

Hal Yang Lepas Jangan Di Kenang

Lega rasanya selepas menjawab kertas peperiksaan, lagi satu kertas peperiksaan perlu di jawab! , harap harap keputusan yang akan keluar tidak lama lagi, lulus dengan bergaya. Mudah mudahan. Lepas ni boleh lah berseronok, sebab dah nak habis tempoh exam kan? Indahnya dunia!!! Yang menjadi mimpi ngeri bila selepas menjawab dan keluar dewan, kau tengok buku untuk buat semakan betul atau salah apa yang kau jawab. Lepas tu kau termenung! haha. Ingat ni, Hal yang lepas jangan di kenang, kalau di kenang, boleh meroyan di buatnya.

Dalam diam diam sekejap sahaja dah nak habis belajar, dulu mak ayah suruh sambung belajar lagi selepas habis diploma, aku tak mahu, nah sekarang!! , baru nak menyesal (mungkin sebab ekonomi tak berapa stabil dan untuk kenaikan gred kot, haha), kena ambil semula semua (full) subjek tanpa ada exemption credit, sebab dah 8 tahun tangguh degree. Pedulikan apa orang kata, selagi boleh sambung, sambung lah belajar, pejam celik pejam celik, dah nak habis! sekejap je masa berlalu.

Harap harap semuannya berjalan dengan lancar dan semoga di permudahkan. Hal yang lepas jangan di kenang, apa yang di jawab masa peperiksaan tu, biarlah dan tunggu sahaja keputusan, jangan di kenang kan lagi, bisik hati aku, kepada seorang mamat mengelabah yang sama course dengan aku ni.  haha

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih