banner-2017-mcj bkecik-skytech

Friday, January 15, 2016

Berkutulah lah kita

Hidup ni perlu berkutu untuk kesinambungan hidup, hehe maksudnya kena main kutu baik bersama keluarga, rakan sekerja, dan rakan rakan. Kadang kadang kita tidak tahu yang musibah akan tiba, dan di saat kita memerlukan duit yang banyak, dah ada sedikit simpanan, kena sentiasa bersedia..

Apa pandangan korang semua? asalkan tiada unsur unsur riba sudahlah..apa yang penting kepercayaan kita terhadap ahli ahli kutu dan duit yang di perolehi itu HALAL.

Apa hadiah yang sesuai eh bagi anak perempuan yang berumur 4 tahun? puteri bongsu aku punya hari jadi bulan januari ni...cukuplah melihat kamu tersenyum bahagia nak...love your smile!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi