banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, September 13, 2016

Badan Lesu dan Keletihan

Akibat terlalu banyak makan rendang, ketupat dan kuah kacang, tertidur di malamnya sehingga tidak sempat pulang ke Melaka, alamatnya emergency leave la aku..hehe dapatlah merasai duduk satu hari lagi di kampung..

Raya bukan selalu, setahun sekali je, bukan sengaja nak tambah cuti, cuma ada keperluan kerja yang perlu urus di pejabat, tapi takpe lah, akibat banyak makan santan rendang...mengantuk di buatnya..!

Harini nak bersiap siap dan bergegas pulang ke Melaka, esok dah nak kerja, kepada korang semua, berhati hati pulang dari kampung, biar lambat asalkan selamat, jika mengantuk singgah lah berehat di hentian sebelah atau pun hentian rehat dan rawat yang berhampiran, jangan memaksa diri untuk memandu, fikirkan orang yang tersayang..

Badan lesu dan keletihan bila makan rendang dan ketupat ...doakan kami supaya tiba dengan selamat ke destinasi yang nak di tuju.


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi