banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Sabtu, September 24, 2016

Akaun Facebook Kena Locked

Adui akaun facebook kena locked pula dah, apasal lak ni, sebelum ni tak pernah kena macam ni, hasil selidik godeh godeh artikel di internet berkenaan akaun kena locked seperti kes aku, katanya lepas submit gambar kad pengenalan, lesen memandu, dalam masa 24 jam kita akan dapat semula akaun facebook ?  betul ke? harap harap dapat lah semula.. 

akaun_lock

Rasanya ayat ayat yang aku publish dalam akaun facebook aku ni, takde unsur unsur militan ataupun isis, dan tak menganggu kententeraman awam.. Korang ada pengalaman kena locked ke?

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi