blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

23 Apr 2017

Meluangkan Masa Bersama Anak Anak

masa kualiti bersama anak anak

Seronok apabila melihat anak anak gembira bersama, bermain dan melayan keletah ragam mereka, macam macam ragam dapat di lihat semalam, bawa anak anak berjalan jalan dan bermain helikopter kawalan jauh di padang lapang, rosak helikopter dibuatnya, apa tak nya, jatuh terhempas di sebabkan bateri kehabisan tenaga, sekali sekala Meluangkan Masa Bersama Anak Anak, seronok.


masa kualiti bersama anak anak

Bila dah lama tak jumpa dan bermain bersama sama anak, apa lagi, macam macam lah cerita dan aksi pelik mereka ceritakan dan cuba untuk tunjukkan, hehe, seronok melihat anak anak kecil bermain, Hilang sedikit rasa stress di pejabat, anak anak ku, kau lah pengubat hatiku, kesayanganku dunia dan akhirat. 

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih