Salam maulidur rasul buat semua rakan rakan blog, maaf atas kesibukan urusan kerja, dan lebih banyak berada di luar kawasan sekarang ini, blog pun tak sempat nak jengah sangat, apatah lagi, untuk blogwalking blog rakan rakan semua dan meninggalkan komen dan jejak.

Sepanjang urusan kerja syarikat di Port Dickson, banyak perkara menarik dan kisah lucu untuk di kongsikan di blog, dan dapat lah pulang ke Melaka dengan gembira dan puas hati kerana kerja berjalan dengan lancar! Hari ini sempena cuti umum, sempat juga lah blogwalking dan komen blog rakan rakan, bagi blog rakan yang lain, jika ada kesempatan saya akan menjengah dan membaca kisah yang mereka  kongsikan di blog.



Berada Di Luar Kawasan

Kini selamat sampai di Melaka dalam kepenatan yang teramat sangat balik rumah, lagi bertambah 'penat' sebab orang rumah buka lagu yang agak 'menjengkilkan', aku pun tak faham apa maksud liriknya tak tuang ? tak tuang ? Lagu macam ni pun ada, asal kan boleh, Silap silap boleh masuk final Juara Lagu. 

3 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. Salam maulidur rasul Saf nersama kita memperbanyakkan selawat ke atas nabi ya

    BalasHapus
  2. lagu orang belum mandi tu melodinya catchy .. tu sebab jadi fenomena mcm lagu Gangnam dulu ..

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.