blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

6 Feb 2018

Program Mengajar Di Awal Tahun

Tiada apa yang menarik untuk di kongsikan di awal tahun baru 2018 ini, seperti biasa lah, laporan dari program mengajar di bulan januari yang lalu, di panggil sebagai pengajar untuk mengajar di dua kelas iaitu, Kelas Google 3D untuk anak anak dari akademi tamil, majoriti anak tamil, dan Microsoft Office Word (Intermediate dan Advance).

Bagi program Microsoft Office:Word pula, peserta terdiri dari Giat Mara, Melaka, kebanyakkannya masih baru sambung pengajian dan baru semester pertama, jadi di kelas Microsoft Word itu, lebih memfokuskan pada cara cara menghasilkan assignment supaya lebih baik dan menepati kriteria pemarkahan assignment.


Program Mengajar Di Awal Tahun
Google 3D



program mengajar 2018 emelaka
Microsoft Word
Sebenarnya nampak macam subjek 'mudah' dan remej je kan, bila sebut kelas microsoft word tak mahu datang, alasan sudah tahu banyak benda, rugi kalau tak masuk kelas ini, terutamanya microsoft word, jangan pandang rendah pada perisian ini, banyak yang boleh di pelajari di dalam kelas ini, topik yang di ajar tidak terlalu basic, dan sangat berguna untuk di gunakan pada masa hadapan...dan kenalah sentiasa praktis dan amal baru semakin faham! 

Teringat dulu masa kanak kanak emak hantar pergi kelas komputer, sebulan RM 400...seminggu sekali.....! Di dalam kelas cikgu hanya minta praktis menaip dengan hardcopy kertas yang di sediakan siapa yang siap boleh lah relaks kalau nak pulang pun boleh, dalam kelas kena menaip je, haha, tiada pula di ajarnya asas tools. haha.

Anda Mungkin Meminati :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih