banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Rabu, Oktober 23, 2019

BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK TERBAIK

Hah ni, aku nak promote satu kedai burger ayam crispy yang terbaik, terletak di area kuala lumpur aku dah datang, beli dan rasa...serius lah citarasa dan kesedapan sama seperti restoran segera yang berlambak kat tengah bandar tu, serius sedap dan yang paling penting harga mampu beli hanya berharga RM 4.00 sahaja..! Mana nak dapat burger ayam crispy harga macam ni kalau rasa sama macam restoran makanan segera di tengah tengah KL tu! dah la Burger ayam crispy murah...sedap pula tu, sekali cuba pasti mahu lagi...! very High recommended ! sesuai dengan keadaan ekonomi yang tak berapa nak stabil sekarang ni..Kalau nak cari burger sedap dan murah di area kuala lumpur, jawapannya ialah BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK.

Burger ayam crispy burger Attack ini mula mencuri perhatian di kalangan para foodies iaitu BURGER AYAM CRISPY  dengan harga cuma RM4! Burger Attack yang bertempat di Wangsa Melawati ini dikatakan luar biasa sedapnya. Tidak hairanlah mengapa ramai yang sanggup meredah queue panjang! Terbaik lah BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK.



BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK


Untung orang-orang Kuala Lumpur (KL) dan warga Wangsa Melawati, dapat makan BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK  murah dan sedap gila wei...! Aku yang dari Melaka pun teruja nak rasa burger ni, sanggup datang dari jauh sebab nak rasa betul ke sedap gila gila macam netizen kat sosial media khabarkan ...Hah....memang ternyata sedap! Killer menu BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK. adalah Ayam korea dan Ayam Cheese Leleh. Selain tu menu sedap yang lain seperti Tortilla Maulana dan Ayam burger Crispy kondition Nelopa boh! BURGER AYAM CRISPY BURGER TERBAIK! Dengan ekonomi yang tak berapa stabil zaman sekarang ini, kalau nak beli burger pun dah macam harga sepinggan mee goreng...cecah  RM 3.50-RM 4.00 , kenyang ke ? ermmm....kalau BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK comfirm..sebiji pun dah kenyang...! kalau ikut saiz perut aku (tanki kecik) haha...cukup sebiji! 

Waktu operasi  BURGER ATTACK AYAM CRISPY pada dari waktu pukul 8.00 malam hingga pukul 12.00 malam.Tutup pada setiap hari Ahad dan Isnin. Lokasi kedai ini terletak di Biker spa and cafe 30-G, Jalan Wangsa Setia 3, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Apa apahal boleh telefon atau whats app di nombor telefon terlebih dahulu untuk order, 0173800682 atau 01128345177 kalau tak mahu beratur panjang....nasihat aku, datang awal atau bersedia telan air liur!  sebab kesemua menu memang laku keras...haha...nanti penat datang jauh jauh...! Menu habis! aduh...

BURGER AYAM CRISPY BURGER ATTACK


Kepci dan Mekdi makin mahal? Nak makan burger? Nak makan ayam goreng cheese leleh? Nak makan ayam goreng korean style? Nak makan burger ayam crispy cheese padu?? BURGER ATTACK AYAM CRISPY ada semua tu! Yang penting harga lebih murah dari kepci!! Tak percaya? Mai datang BURGER ATTACK AYAM CRISPY dan cuba dulu menu BURGER ATTACK AYAM CRISPY. Hah..apa lagi orang orang KL (Kuala Lumpur) atau yang berhampiran dan sewaktu dengannya....jom serbu ! BURGER TERBAIK AREA KUALA LUMPUR...sekali rasa pasti mahu lagi...serius sedap wei! Memang terbaik sesuai dengan harga....100% halal yang pastinya muslim...kalau nak tahu lebih lanjut boleh view  instagram BURGER ATTACK AYAM CRISPY DI SINI. Atau boleh layari facebook BURGER ATTACK AYAM CRISPY DI SINI

BURGER ATTACK AYAM CRISPY BURGER TERBAIK MURAH DAN SEDAP DI KUALA LUMPUR.....


Beriya iya promote BURGER ATTACK AYAM CRISPY ni dah kenapa...? ehem...sebabnya aku dah datang, beli , cuba dan rasa lepas tu terpanggil untuk mempromosi BURGER ATTACK AYAM CRISPY kerana ini perniagaan bangsa kita...iaitu muslim, 100% muslim product, bahan bahan pun dari keluaran muslim, serius memang sedap..! Aku bukan Boikot produk Non Muslim...cuma dalam keadaan ekonomi yang tak berapa ok ni, ini lah burger yang terbaik, sedap dan murah.....kalau nak beli di restoran makanan segera...tak mampu..mahal!

BURGER ATTACK AYAM CRISPY


Kalau korang ada masa dan yang paling penting dah gaji ..hehe, boleh lah cuba BURGER ATTACK AYAM CRISPY BURGER TERBAIK MURAH DAN SEDAP DI KUALA LUMPUR.....   

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi