blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

27 Nov 2019

Contest Isi Dialog Di Blog At-Tarmizi.Com

Banyak betul wei segmen dan giveaway hujung tahun 2019, rugi kalau tak turut serta, ini lah keistimewaan bila join komuniti bloggers, Semoga penganjur pertandingan ini di murahkan rezeki melimpah ruah dan di berikan kesihatan sihat sentiasa untuk teruskan menulis sesuatu yang bermanfaat di blog masing masing.

Tertarik juga dengan Contest Isi Dialog Di Blog At-Tarmizi.Com yang di anjurkan oleh bloggers Tarmizi ini. Seorang bloggers yang minat melukis watak watak kartun, kreatif sungguh, menggunakan platform bloggers untuk menyampaikan mesej melalui watak kartun nya. Pernah berjumpa dengan bloggers ini dan kebetulan ketika itu aku berada di Negeri Melaka, Saudara Tarmizi pernah datang kelas Web Development, rasa nya, boleh tekan di SINI tahun bila tu tak ingat..!Huh..Maaf, cepat lupa sekarang ini, sudah tua! haha..dalam kelas dia seorang yang pendiam bak kata orang 'diam diam berisi tu'.


Ok, contest isi dialog di blog at-tarmizi.com sangat mudah, gila mudah wei! hanya perlu follow blog http://at-tarmizi.blogspot.com dan isi dialog di row last tu sahaja. Mudah kan ? Jom ramai ramai kita support contest isi dialog di blog at-tarmizi.com . Hadiahnya pun menarik, harap harap menang wei.. haha.


contest isi dialog di blog at-tarmizi.com
contest isi dialog di blog at-tarmizi.com
Semoga saudara Tarmizi di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yang sihat sentiasa, di berkati dalam apa jua perbuatan, di permudahkan urusan harian, di kelilingi insan insan yang baik dan hebat. Teruskan berblog bro....!

Kalau korang berminat untuk mencuba Contest Isi Dialog Di Blog At-Tarmizi.Com ini. Boleh tekan di SINI

Terima kasih

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. saya rasa pun nak join juga nie..

    berharap ada kesempatan waktu

    BalasHapus
  2. terima kasih sudi join, lawak dialognya tu =)

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih