banner-2017-mcj outdoor IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Jumat, November 22, 2019

Kursus Grafik Adobe Untuk Perniagaan

Terima kasih kepada agensi KEMAS dan tahniah kerana menganjurkan program yang sangat berguna kepada masyarakat, terima kasih kerana menjemput saya untuk mencurahkan ilmu kepada peserta kursus Grafik untuk perniagaan ini.

Kursus singkat in di jalankan selama dua hari bertempat di pejabat kemas di Bukit Baru melaka. Latihan di jalankan secara hands-on.


Kursus Grafik Kemas
Bergambar beramai ramai

Antara modul yang di ajar sepanjang latihan grafik ini ialah, bagaimana hendak membuat banner, bunting, majalah, flyers, teknik mencetak baju, clipping mask, resterizing, layering dan banyak lagi.

Latihan Grafik Kemas
Upacara perasmian penutup

Harap maaf, jika ada modul yang terlepas pandang, tak sempat untuk di kongsikan di sebabkan kekangan masa yang terhad. Harap peserta kursus faham penggunaan setiap tools dan yang paling penting idea dan kreativiti.

Ada masa berjumpa lagi, keep practise and cuba sehingga berjaya. Di mana ada kesungguhan di situ ada jalan. 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi