Sempena hujung akhir tahun ni, biasalah banyak pertandingan di adakan, antaranya seperti Segmen Blogwalking 2019 Mialiana.com, antara bloggers yang rajin mengeratkan 'silaturrahim' sesama bloggers yang lain, kepada yang berminat untuk Join Segmen Blogwalking 2019 Mialiana.com ini, korang boleh klik pada gambar segmen yang di sediakan di bahagian bawah ini. 

Ternampak Segmen ini di ruangan bloglist, ermm memang blog mia liana ini ada di bloglist aku. Blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan akan dimasukkan ke bloglist Mia selama setahun pada tahun 2020. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2019. Hah..cuba lah mana tahu, korang menang kan ? Bak kata Mia, untung sabut timbul, untung batu tenggelam. 

Hanya perlu kongsi (share) gambar yang di sediakan,  di fahamkan, semua (coding) telah di sediakan oleh Bloggers Mia ini. hah, hanya perlu copy dan paste je...mudah! Jom sertai Segmen Blogwalking 2019 Mialiana.com. Bukan calang calang bloggers mia ni...kalau nak tingkatkan traffic blog korang, sertailah...! Haha

 

Segmen Blogwalking 2019 Mialiana.com
Tekan sekali gambar untuk lihat dan sertai segmen ini

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Jom Sertai, pastikan syarat syarat untuk menyertai segmen ini di patuhi...! Semoga berjaya semua....


3 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. datang blogwalking. selamat bersegmen. saya datang dari segmen yg sama :

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/segmen-blogwalking-2019-mialianacom.html

    BalasHapus
  2. salam. terima kasih sudi join segmen ini...

    senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2019/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking-2019.html

    -mia liana

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.