Hari ini, nak ubah selera makan tengahari, biasanya nasi berlauk, tapi kali ni, nak cuba makan apam balik dan air kelapa lah, murah pula tu dan yang penting kenyang, memang terbaik. Harga apam balik ini, Rm 2.00, cukup rasa dan intinya, terbaik lah wei, manis, rasa kacang nya, memang kenyang dan menyelerakan kalau makan semasa panas, itulah kehebatan kuih apam balik.

Sekali sekala kena ubah selera, merasai kelainan dan mempelbagaikan menu, baru lah kita menikmati kehidupan yang sebenar yang berwarna warni, apam balik memang makanan kegemaran aku, haha, ada jagung, ada kacang, manis dan lembut...fuh! 



Sekali Sekala Ubah Selera
Menarik kan?

Yang sebenarnya, hujung bulan ni, poket dah semakin menipis, tu yang ubah selera tu, haha, apa pun, Syukur alhamdulillah, dapat menikmati rezeki apa yang ada. Makan apa yang ada. Terima kasih pada Mu ya Allah.

1 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.