banner-2017-mcj outdoor IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, November 18, 2019

Sekali Sekala Ubah Selera

Hari ini, ubah selera makan tengahari, biasanya nasi berlauk, tapi kali ni, nak cuba makan apam balik dan air kelapa lah, murah dan kenyang...memang terbaik. Harga apam balik ini, Rm 2.00, cukup rasa, cukup intinya, Umph! ...ah, memang kenyang dan menyelerakan kalau makan panas panas.

Sekali sekala kena ubah selera, merasai kelainan dan mempelbagaikan menu, baru lah kita menikmati kehidupan yang sebenar, baru berwarna warni...apam balik memang makanan favourite aku, haha, ada jagung, ada kacang...fuh! hidangan makanan tengahari aku
Apam Balik Power

hidangan makanan tengahari aku
Menarik kan?

Yang sebenarnya, hujung hujung bulan ni, poket dah semakin menipis, haha, apa pun, Syukur alhamdulillah, dapat menikmati rezeki apa yang ada. 

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi