blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

27 Des 2019

Perkhidmatan Tube Well Terbaik Di Melaka

Perkhidmatan Tubewell adalah proses mengesan, mencari, membina telaga air, kaedah mendapatkan bekalan air mentah yang bersih secara tidak langsung membekalkan sumber air yang bersih sesuai untuk tujuan perladangan, ternakan, pertanian, perumahan (kawasan perumahan) dan untuk kegunaan kilang perindustrian kecil dan sederhana. Syarikat Proctor Solution adalah syarikat pakar terbaik nombor 1 berkemahiran dan berpengalaman luas di dalam perkhidmatan Tubewell Drilling (Pembinaan Telaga Air Bawah Tanah selama 10 tahun) mampu menyelesaikan masalah bekalan air di kawasan anda. Sumber air bawah tanah yang segar,sejuk, pastinya percuma dan semestinya menjimatkan wang bagi bil air anda. 

Setelah lubang tube di gali, akan di pasangkan paip UPVC berdiameter 4 inci dan di dalamnya 1 inci untuk paip air. Pengerudian di lakukan dalam anggaran 30 meter untuk mencari lapisan akueifer. Kerja membina telaga air ini telah banyak di kendalikan dan di uruskan oleh Syarikat Proctor Solution ini. Jika ada dikalangan pengusaha pertanian yang memerlukan khidmat mencari sumber air bawah tanah dan mengorek telaga tiub dan memasang pam air sila hubungi Proctor Solution di nombor 012-3857825 (Matt Ikram).Servis kami termasuk menyediakan pam air automatik, dan membuat penyambungan terus ke paip utama rumah.

Kos bagi Perkhidmatan Tubewell Drilling ? Bergantung kepada lanskap keadaan tanah di persekitaran kawasan yang di kenalpasti mempunyai sumber air,tempat dan bentuk mukabumi, ini kerana bagi mengelakkan kualiti air tercemar, walaubagaimana pun, masih boleh bincang dan kualiti air bersih, sejuk, segar tetap di utamakan.

Ini definisi bagi tubewell 'A tube well is a type of water well in which a long, 100–200 millimetres-wide, stainless steel tube or pipe is bored into an underground aquifer. The lower end is fitted with a strainer, and a pump lifts water for irrigation. The required depth of the well depends on the depth of the water table.'

Isu isu seperti tiada bekalan air selama 15 tahun, air kejap ada , kejap tak ada, terputus bekalan air selama berberapa hari, jawapannya ialah perkhidmatan Tubewell dari Proctor Solution mampu menyelesaikan masalah air di tempat anda, sumber air bawah tanah yang sejuk, segar dan menjimatkan wang anda. Memang perit dan rimas, jika bekalan air terputus atau tiada...mulakan backup sumber terus dari bawah tanah, orang dulu dulu cakap, 'sediakan payung sebelum hujan'.
Perkhidmatan Tubewell Drilling Proctor Solution

Perkhidmatan Tubewell Drilling Proctor Solution
Mesin Pam yang di gunakan menyedut air bawah tanah

Perkhidmatan Tubewell Drilling Proctor Solution


Perkhidmatan Tubewell Drilling Proctor Solution
Drilling
Bagi aku, Tubewell ini sebenarnya boleh di jadikan backup source jika berlaku musim panas melampau air kering...boleh lah membuat persiapan awal membuat tubewell.  Air tetap ada walaupun musim kering, itu yang paling penting, Memang perit jika tiada air...biar takda api jangan takda air...haha, urusan buang air pun boleh tergendala bila tiada air

Perkhidmatan Tubewell Terbaik Di Melaka dan Malaysia, (satisfaction guarantee) adalah dari Proctor Solution ! boleh dapatkan nasihat dan pandangan jika ingin tahu lebih lanjut..berkenaan Perkhidmatan Tubewell....perkhidmatan seluruh Malaysia...hanya hubungi Proctor Solution....!


Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

  1. mahal tak agaknya tuan? ingat nak cuba buat dekat rumah ni

    BalasHapus
  2. macam best juga kalau ada sumber air back up nie...

    sangat gentimg bila ada masalah gangguan air

    BalasHapus
  3. Lebih praktikal buat maxam Ni itk yg Bina rumah atas tanah sendiri kan

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih