Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative Pengedar Shaklee Bangi

15 Desember 2019

Berehat Di Hujung Minggu Makan Cengkodok

Sejuk betul bumi melaka minggu ini, cuaca mendung dan gerimis sahaja, memang terbaik suasana dihujung minggu kali ini, sesuai suasananya dengan cuti hujung minggu. Seperti biasa, tengah bulan memang dah tak keluar jalan jalan ke bandar sangat, faham faham sudah lah, Awal bulan dah shopping sakan, tengah bulan termenung duduk rumah diam diam je la.

Malas nak keluar ke bandar melaka waktu cuti cuti hujung minggu, orang luar kalau datang Melaka, dia kata bandar traffic light. Haha, sekali sekala boleh la, ambil feel udara segar katanya.

Hujung minggu ni , apa yang aku lakukan? macam biasa, anti sosial, duduk rumah, layan game dan anak anak, di sebelah petang goreng keropok lekor, goreng cengkodok pisang, dan air nescafe, peh, layan, di kala suasana mendung dan gerimis hujan.

santai di hujung minggu

Selamat berhujung minggu semua, berehat di rumah lagi baik, berehat di hujung minggu sambil makan cenkodok pisang..

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih