banner_blog2020 (3)

9 Des 2019

Segmen Bloglist Dan Banner Header

Sempena akhir tahun ini, cuma nak buat segmen bloglist safirul amar.com , inshaAllah, jika ada rezeki lebih, akan buat Giveaway...syarat syarat nya amat mudah, hanya buat satu (1) posting bertajuk Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar , dan follow instagram aku di SINI ,Itu sahaja. Mudah kan ? haha..keputusan pemenang akan di buat berdasarkan random.org mengikut nombor list penyertaan masing masing yang akan di keluarkan kemudian. Kalau nak lihat senarai peserta mengikut turutan pendaftaran boleh lihat di sini

Hadiah hadiah nya ? Ermm tiada hadiah dalam bentuk fizikal...sebab bukan giveaway kan ? tapi hanya menjanjikan 'hadiah' seperti , dari tempat pertama (1) hingga ke lima (5), akan di masukkan dalam blog list, tempoh ? tempohnya sehingga bila bila  yang di rasakan sesuai tempohnya, mungkin sebulan ? setahun ? selama lamanya ? bergantung pada reputasi blog tersebut, asalkan blog tersebut tiada masalah dari segi broken link error. Contohnya, kerap ubah url link posting setelah di index google, ataupun buat posting selepas tu padam (delete). Selepas mengikuti syarat syarat yang di tetapkan, boleh hantar penyertaan di ruangan komen posting ini

Tahun baru,kasut baru, baju baru, blog list pun mahu baru !..hehe . Sama sama naik kan traffic blog masing masing.Sebab apa, korang mesti termasuk dalam blog list aku ? Yang pertama untuk naik kan Traffic blog korang at least (peratusan SEO search engine memuaskan) yang kedua, baca ini 5 Perkara Wajib Aku Buat Ketika Akses Blog

Segmen Bloglist SafirulAmar

Hadiah di tempat yang ke empat (6), akan mendapat sebuah 'banner blog' termasuk design, dalam bentuk animasi (GIF) yang bersaiz 728px  x 90px , banner blog ini akan di kirim kan kepada pemenang di tempat ke enam dan turut juga di letakkan di dalam blog safirulamar.com sehingga 10 April 2020.

Kesimpulannya berkenaan hadiah ialah ; Tempat pertama hingga tempat ke 5 akan di tempatkan di dalam Bloglist. Manakala pemenang di tempat ke Enam, akan di memenangi hadiah berupa Banner header bersaiz 728px x 90 px.

Tarikh tutup Segmen ini, pada 31 Disember 2019. Keputusan Segmen ini pada 5 Januari 2020. Dengan harapan, sudi sudilah korang menyertai Segmen Bloglist Dan Banner Header ini, demi silaturrahim sesama kita, jika bukan kita (bloggers) siapa lagi....

Lihat giveaway sebelum ini, kemanakah bloggers ini semua, sudah main tiktok atau biggo kah? Hihi. Tekan TEKAN SINI

p/s : Dalam bloglist  saya, yang masih ada, sebagai tanda kenang kenangan di letakkan kerana tuannya telah meninggal dunia iaitu adik sedara saya allahyarham Daim Bin Jamaludin, dan yang selebihnya itu, owner tidak aktif , juga di letakkan sebagai tanda die hard fans :). 

Anda Mungkin Meminati :

22 komentar:

  1. Bookmark first. I will join later.

    BalasHapus
  2. saya join

    http://budoxesquire.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  3. saya dah join tuan =)

    http://at-tarmizi.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  4. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  5. join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  6. Dh join https://cikguzim.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-header-banner.html

    BalasHapus
  7. Mrs. A join ya

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html#more

    BalasHapus
  8. Assalamualaikum. Saya dah join https://www.vitaminsyaza.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  9. Join sini

    https://www.farhanajafri.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  10. As salam. Abe Kie pun turut serta, orait?

    http://www.zukidin.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  11. gee join

    http://www.zianaeunos.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  12. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  13. Salam kenal dari mama.. mama join ye
    Id ig: addahus

    http://www.mamapipie.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  14. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    ig naim : @naimttbc

    BalasHapus
  15. join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  16. Join juga. Done follow ig.
    Ig : @nshahira88

    http://www.nurulshahira.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header-safirulamar-dot-com.html

    BalasHapus
  17. Join :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  18. Om join dan done follow ig.
    Ig : @ombakbergigi

    http://www.ombakbergigi.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  19. Support dan salam kenal.
    IG: n.khafisah

    https://www.aienienka.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  20. http://www.aimisyahirah.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    BalasHapus
  21. Assalamualaikum Tuan Amar... Masih sempat lagi untuk turur menyertai segmen tuan yer..

    https://www.myideakini.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header-safirul-amar-dot-com.html

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih