Banner blog safirulamar 2020 iklansafirul1

20 Feb 2020

Lukisan Kerja Sekolah Zeref Rayyan

Sebelum hantar Zeref ke sekolah pagi tadi , dia sempat  tunjukkan hasil kerja sekolah dia yang dia buat di sekolah semalam, cantiknya lukisan ini, pandai Zeref buat, belajar pandai pandai ya, kalau tak tahu nak buat kerja sekolah, beritahu daddy, nanti daddy ajar zeref macama mana nak buat kerja sekolah. Suka tak zeref ke sekolah hari ini? I'm very happy Daddy, jawab dia sambil senyum macam nak minta sesuatu, lain macam dia senyum,  kelihatan kat biji bola matanya, nampak macam terbayang bayang telur kinder joy. 

Gembira dan minta di puji sebab nak minta belikan mainan coklat, ok la tu, ada la juga tugasan di tadika ni, ermm, Cantik dan kreatif, juga lukisan kerja sekolah zeref rayyan.


Cantik Hasil Kerja Sekolah Zeref Rayyan


Petang ni jangan dia minta belikan kinder joy lagi sudah lah, kenapa lah zaman sekarang ini, tiada mainan seperti dindang dan tora tora, dasyat permainan budak budak zaman sekarang.

Anda Mungkin Meminati :

5 komentar:

  1. ding dang dan tora ada ja tuan,dekat kedai runcit kampung say ada lagi,tapi yalah zaman sekarang budak minat kepada kinder joy,harga bukannya murah tu.

    BalasHapus
  2. kinder joy mahei anak oii takboleh selalu hihi.. cantik lukisan dia.. ada bakat ni

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih