bannerbaru2020 skytech2020new latihanICT

13 Apr 2020

Kuey Teow Kerang Terbaik Di Kuala Lumpur

Kepada peminat atau pengemar pencinta makanan hidangan yang berasaskan Mee dan Kuey Teow khususnya di Kuala Lumpur boleh lah mencuba, menempah dan merasai kelazatan Mee dan Kuey Teow Kerang istimewa resepi dan di masak oleh Kuey Teow Troopers, memang terbaik dan lazat, sesuailah di dalam tempoh perintah kawalan pergerakan yang di lanjutkan sehingga 28 April 2020 ini, duduk rumah diam diam sambil makan kuey teow kerang istimewa dan menonton televisyen, syadu wei. Untuk makluman semua, di dalam tempoh kawalan pergerakan (PKP) ini, premis tidak beroperasi dan pergerakan terhad dan terbatas, hanya berurusan secara COD sahaja (Cash In Delivery) dan khidmat penghantaran makanan hanyalah bagi kawasan sekitar operasi iaitu di Kuala Lumpur iaitu di kawasan Setapak, Wangsa Maju, Danau Kota, Melawati, Keramat, Gombak dan Sentul. Mudah sahaja, hanya membuat tempahan melalui whats app, nyatakan lokasi, Insha'Allah, apa apa pun boleh tanya Kuey Teow Troopers melalui whats app terlebih dahulu. Hey orang KL, rugi la kalau tak cuba Kuey Teow Kerang Yang Terbaik dan sedap di Kuala Lumpur.

Kuey Teow Troopers ini memang terbaik hidangannya, sekali dah rasa, pasti mahu lagi, kalau tak percaya, boleh rasa dan cuba, murah sahaja. Kuey Teow Kerang Terbaik Di Kuala Lumpur Rugi kalau tak cuba, sebelum ini, Kuey Teow Troopers beroperasi melalui food truck (lori bergerak) sahaja di berberapa kawasan di kuala lumpur dan beroperasi di berberapa pasar malam di kawasan Kuala Lumpur. Aku dah rasa kelazatan Kuey Teow Kerang ini, memang terbaik dan sedap wei! Mana nak cari kuey teow kerang yang sedap betul di area kl? Jawapannya adalah Kuey Teow Troopers la.


Kuey Teow Kerang Terbaik Di Kuala Lumpur

Kepada korang yang tinggal di Kuala Lumpur, kalau nak tempah makanan seperti hidangan istimewa iaitu Kuey Teow Kerang boleh lah membuat tempahan melalui whats app di SINI. Murah dan terbaik, minimum order tiga (3) packs, hanya tambah cas penghantaran sebanyak RM 3.00-RM 5.00 sahaja. Maklumlah bila duduk rumah dalam tempoh kawalan pergerakan ini, perut sentiasa lapar, kalau tak masak di rumah, jangan risau, hubungi dan tempah Kuey Teow Kerang di nombor 0104288532 sahaja. Inilah Kuey Teow Kerang Terbaik Di Kuala Lumpur. Serius sedap.
Kuey Teow Kerang Terbaik Di Kuala Lumpur


Kuey Teow memang lazat dan yang pasti produk Kuey Teow Troopers ini adalah bersih dan halal, 100 % buatan bumiputera islam, Kuey Teow Troopers juga menerima tempahan berskala besar dan memasak secara live untuk Majlis keraian, perkahwinan, dan sebagainya, boleh layari akaun instagram Kuey Teow Troopers di Sini  . Bukan hanya Kuey Teow Kerang sahaja, ada juga hidangan terbaik seperti Nasi Goreng Kampung, Mee Goreng Mamak dan sebagainya.Kepada pencinta makanan, rugi wei kalau tak cuba Kuey Teow Kerang Terbaik Di Kuala Lumpur ini. Haha, rugi kalau duduk di area Kuala Lumpur tapi tak mencuba menu terbaik seperti kuey teow sedap di KL ini di dalam tempoh kawalan pergerakan ini. Jom makan Kuey Teow Troopers, padu.

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

  1. PKP..kawalan pergerakan musim ini, kita diperlukan hati2 ..menu2 yang menyelerakan

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih