Alhamdulillah banyak perkhabaran gembira di terima di hujung minggu lalu, yang paling gembira ialah, gaji di awalkan sedikit dan yang kedua ialah menang segmen hadiah misteri Segmen Ucapan Buat Frontliner Covid-19. Kali ini, rezeki memihak kepada saya, terima kasih penganjur yang menganjurkan Segmen Ucapan Buat Frontliner Covid-19 ini, Boleh lihat penyertaan segmen di SINI.

Lama tak update blog di sebabkan kekangan masa, menguruskan hal berkaitan kerja hakiki di pejabat, maklumlah banyak perkara perlu di uruskan selepas berehat panjang semasa PKP yang lalu, bukan berehat sila panggung di rumah, cuma expectation to be perfect kalau kerja di rumah, tak berapa memuaskan, kena suasana persekitaran kerja baru berdaya saing. Haha.


Masih lagi di dalam mood raya dan menghadiri jemputan rumah terbuka rakan rakan, Terima kasih atas jemputan, kepada pembaca blog ini dan rakan rakan bloggers semua, walaupun kita di dalam fasa pemulihan virus Covid 19 ini, kena sentiasa berhati hati, elakkan berada di tempat yang sesak, sempit dan yang paling penting, jangan sembang dekat dekat, guna kan Face mask walau yang lain tidak endahkan, jaga lah diri sendiri, dan sentiasa ingat anak anak dan keluarga di rumah, kalau balik bawa mainan tak apa lah juga, jangan pula bawa penyakit, keputusan Pemenang boleh lihat di sini

Alhamdulillah Rezeki Menang Segmen

Hari ini rancang nak blogwalking blog rakan rakan, terima kasih kepada penganjur, memang tak sangka boleh menang pun, haha. Video pun buat main main je, guna Adobe Premier Pro 2020.

5 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. wah tahniah! saya join juga tapi tiada rezeki menang, hehe

    BalasHapus
  2. tahniah ye.. rezeki menang tu

    BalasHapus
  3. Tahniah. Jemput join lagi next time. Hadiah mungkin sampingan. Tapi yg paling best bila dpt kenalan blogger baru 👍

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI atau Tanpa Nama), tidak akan di approve serta akan di remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.