Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca dan rakan rakan bloggers semua, di harapkan semuanya sihat sejahtera walaupun di waktu getir di mana semua berjuang melawan wabak pandemik Virus Covid-19, ada yang punca pendapatan terjejas terutamanya peniaga dan tidak kurang pula yang di berhentikan kerja atau sebagainya, pandemik virus covid-19 ini benar benar menguji semua rakyat Malaysia yang mana turut membataskan pergerakan, urusan perniagaan, rakyat turut resah dan risau kerana virus ini boleh menjangkiti sesiapa sahaja tanpa mengira darjat dan bangsa.

Di kesempatan ini, saya bersama dengan penaja utama iaitu Never Grow Up berbesar hati untuk menganjurkan Giveaway Never Grow Up , tapi sebelum kita lihat syarat syarat untuk menyertai Giveaway ini, saya nak memberikan sedikit info pengenalan berkenaan siapa sebenarnya Never Grow Up ini? Untuk makluman semua, Never Grow Up ini terdiri dari dua anak muda berjiwa besar, berkonsepkan tema prank komedi kelakar yang bertujuan menghiburkan, namun masih mengekalkan adab, bahasa dan cara sesuai dengan konsep negara Malaysia yang bersopan santun dan beradab. 

Pernah terserempak dengan anak muda Never Grow Up ini ketika membeli belah di pasaraya mahkota parade pada bulan Ogos lalu, nasib baik tak kena prank waktu tu, haha. Kenapa di beri nama Never Grow Up? mungkin salah satu sebab iaitu walaupun semakin berusia, sifat kelakar dan ke anak-anakan itu tetap utuh dan berada di dalam diri. Memang kelakar prank mereka ini. Lucu dengan gelagat mereka. Korang boleh tonton video prank mereka di SINI . Jom Support give away Never Grow Up. 

Giveaway Never Grow Up

Saya dan Never Grow Up berbesar hati untuk menaja Giveaway Never Grow Up ini , dan hadiah nya adalah berbentuk wang tunai sebanyak RM 100.00 dan wang tunai yang lain di tempat kedua dan ketiga.

Syarat syarat nya, anda perlu.

1) Terbuka kepada semua Malaysia bloggers, buat satu artikel yang bertajuk Giveaway Never Grow Up.

2) Subscribe dan like channel youtube Never Grow Up di SINI 

3) Follow Instagram Never Grow Up di SINI

4) Like Page Facebook Never Grow Up di SINI

5) Di Channel youtube Never Grow Up, pilih mana mana video yang anda rasa sangat kelakar dan menghiburkan dan Nyatakan pandangan anda semua berkenaan video tersebut di dalam posting artikel tersebut. Ringkas dan padat. 

Giveaway Never Grow Up

Jom meriahkan segmen give away ini, sekurang kurangnya dapatlah juga menghiburkan hati yang sedikit gundah gulana akibat dari kesan virus pandemik yang tidak berkesudahan ini. Salah satu cara untuk mengubati stress tekanan di tempat kerja ataupun keresahan hati adalah dengan menghiburkan hati melalui bahan bacaan atau pun dengan menonton video lucu yang mampu membuatkan kita tersenyum. Jom tonton prank Never Grow Up.

Jom semua meriahkan Giveaway Never Grow Up ini, sila hantar link url penyertaan korang di ruangan komen ini sahaja ya. Hadiah utama adalah wang tunai sebanyak RM 100, di tempat kedua RM 30.00, dan ketiga sebanyak RM 20.00, jika penyertaan mengalakkan dan memuaskan, insyaAllah, penaja mungkin tidak keberatan untuk menaja lebih, hihi yela mana lah tahu kan kalau penaja bermurah hati nak naikkan amaun hadiah wang tunai, jom semua meriahkan Giveaway ini. Ceriakan hari anda dengan Never Grow Up.

Tarikh tutup penyertaan pada 12 Disember 2020. Tarikh tutup yang baru ialah pada 18 Disember 2020, sebab Fem baru ingat yang 12 Disember 2020 tu adalah tarikh perkahwinan dia, haha,  Keputusan pemenang akan di umumkan pada 14 Disember 2020 24 Disember 2020 dan di tentukan oleh random.org. Untuk melihat senarai peserta yang menyertai, boleh lihat di SINI.

12 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. bestnya. nanti mama join ye

    BalasHapus
  2. Assalam. Join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/11/giveaway-never-grow-up.html

    BalasHapus
  3. selamat maju jaya uolls.. :)

    BalasHapus
  4. assalamualaikum..
    saya join juga..
    https://izatiesalim.blogspot.com/2020/11/giveaway-never-grow-up.html

    BalasHapus
  5. Bismillah..join..

    ig : _suhxj
    youtube : La Dolce Ame
    blog : https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/11/giveaway-never-grow-up.html

    BalasHapus
  6. saya join ye
    ig :rasyidahshere
    utube:melur putih

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/11/giveaway-never-grow-up.html

    BalasHapus
  7. good luck untuk semua peserta :)

    BalasHapus
  8. All the best semua yg join!!

    BalasHapus
  9. Pheww sempat jugak mama.join..
    http://www.mamapipie.com/2020/12/giveaway-never-grow-up.html

    Ig addahus
    Youtube mamapp a

    BalasHapus
  10. Jemput follow youtube mama.juga ye nevergrowup

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.