Kepada orang yang berada di sekitar Kedah khususnya perempuan yang ingin mengurut badan, mendapatkan ketenangan dan merawat stress kerana tekanan bebanan kerja atau sebagainya, boleh lah berkunjung ke Muni Muslimah Spa , ada promosi di awal tahun 2021. Kadang kadang di dalam kesibukan dan cabaran terutamanya di musim wabak pandemik Covid-19 ini, kita perlu menghadiahkan dan memberikan penghargaan kepada tubuh badan yang dah penat seharian berurusan dengan orang ramai. 

Ambil dan carilah masa yang sesuai dan terbaik dengan reward diri kita, ala bukan selalu, tubuh badan ini kena relax (tenang) untuk memastikan kita sentiasa sihat mental dan fizikal. Boleh lihat video promosi sempena tahun baru dari Muni Muslimah Spa di SINI   

Di Muni Muslimah Spa bukan sahaja menawarkan perniagaan mengurut, malah juga menyediakan perkhidmatan Gunting Rambut hanya untuk Muslimah di sekitar kedah sahaja. Kepada para suami yang ingin menghantar isteri atau anak anak perempuan di kedai gunting rambut muslimah sahaja? jawapan yang terbaik adalah Muni Muslimah Spa. Sebagai seorang suami, pasti tidak selesa apabila menghantar isteri di kedai gunting rambut lelaki kan? Takkan kita nak biarkan lelaki lain pegang rambut isteri kita kan? Jawapannya adalah Muni Muslimah Spa..

Gunting Rambut Muslimah dan Rawatan Spa Di Negeri Kedah

Kepada para wanita atau kaum hawa yang pening ingin mencari perkhidmatan gunting rambut muslimah di sekitar kedah, tak perlu risau lagi, hubungi segera Muni Muslimah Spa. Untuk makluman semua, kedai Muni Muslimah dalam proses penambahbaikan renovation, buat sementara ini, perkhidmatan di jalan kan secara home & mobile SPA, boleh dapat rawatan Spa di rumah anda sendiri, amat fleksibel dan hanya perlu hubungi Muni Muslimah  dan whats app di SINI 

Perkhidmatan Gunting Rambut Muslimah dan rawatan urutan Spa dari Muni Muslimah Spa ini di jalan hanya di sekitar Negeri Kedah. Jom rawat diri anda dan dapatkan promosi harga istimewa awal tahun 2021 ini. 

2 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. bestnya ada spa untuk muslimah, selalu gunting rambut kat rumah je sebab takde tempat muslimah friendly hm

    BalasHapus
  2. Terima kasih atas perkongsian.

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.