banner_blog2020 (3)

SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19

Aku terpanggil untuk menyertai SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19 ini kerana ingin memberi kata kata semangat pada semua Frontliners Covid-19 yang terlibat, walaupun dalam keadaan yang getir dan sukar, para barisan hadapan tenang menghadapi Virus Global ini. Kepada yang berminat untuk menyertai SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19 ini, boleh tekan di SINI. Atau korang boleh tekan pada gambar di bawah ini.


SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19
Ucapan kepada semua barisan hadapan yang bertugas bagi menangani wabak berbahaya ini, anda adalah Unsung Heroes yang bermati matian berjuang membantu memulihkan pesakit pesakit yang di jangkiti virus berbahaya ini. Pengorbanan anda cukup besar dan dan TIDAK TERNILAI HARGANYA.  Tiada kata kata mampu di katakan lagi yang mampu di ucapkan buat anda sebagai barisan hadapan ini. Doa saya pada anda semua, semoga anda tabah, cekal dan sentiasa di dilindungi dan di pelihara ALLAH dalam melaksanakan tugas. Tanpa anda yang menjaga kami, mungkin situasi menjadi semakin kritikal. Terima kasih atas panduan kesihatan, langkah pencegahan, ubat ubatan dan alatan pencegahan penyakit ini.  


Jasa anda kepada negara tanah air tetap saya kenang hingga akhir hayat, tidak termampu untuk membalasnya. Hanya doa mengiringi. Syabas dan terbaik Barisan Hadapan Negara. Sebagai tanda penghargaan saya kepada pihak Barisan Hadapan Negara ini, saya dedikasi lagi Video Montaj yang di hasilkan oleh saya ini kepada anda semua. Boleh lihat di SINI . Terima kasih sekali lagi kepada semua Frontliners dan pihak pemerintah. The World Need A Hero like you, Thank You very much. Stay Home, Stay Safe, Kita Jaga Kita.

Anda Mungkin Meminati :

5 komentar:

 1. Terima kasih sudi join. Goodluck. Dah masuk dlm senarai.

  BalasHapus
 2. Wah... sangat terharu... tengok video klip tu... all the best bro

  BalasHapus
 3. GOODLUCK!

  Saya join juga


  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

  BalasHapus
 4. All the best.. selamat bersegment ­čą░

  BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih