blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017


Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017

Mari kita beramai ramai, menyertai segmen blog list ini...jika berminat boleh klik sekali pada imej di atas, segmen ini akan berakhir pada 31 disember 2016, jom sertai! apa tunggu lagi...

Anda Mungkin Meminati :

2 komentar:

  1. Assalamualaikum... Terima kasih sudi join Segmen MYiDEAKiNi, sila semak senarai penyertaan yer. Semoga berjaya & Terima kasih :)

    BalasHapus
  2. Assalamualaikum...Sila semak keputusan yer :)
    http://www.myideakini.com/2017/01/misi-pencarian-bloglist-tamat.html

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih