Banner blog safirulamar 2020 iklansafirul1

Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Segmen Bloglisted 2020 by Misya , memang nak menyertai pun,  tapi bila buka laptop, buat benda lain pula, di pejabat pun sibuk dengan macam macam nak urus, akhirnya lupa misi nak join segmen ini, semalam ternampak semula link segmen bloglist ni, dah copy siap siap, cuma pagi ni publish. Posting blogger Misya ni dah semakin ke bawah, tak pin kan, nak cari semula link segmen ini kena belek satu satu posting. Saya telah ikuti semua syarat syarat yang di tetapkan. Harap berjaya. Hihi

Saya telah menyertai segmen ini, korang yang membaca ni bila lagi ? kalau bukan kita, siapa lagi yang nak sertai ? kan, jom meriahkan segmen bloglisted 2020 by Misya ini.

Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Jom semua...join! kita meriahkan..apa tunggu lagi. Jom join Segmen Bloglisted 2020 by Misya  , boleh tekan sekali pada gambar di atas. 

Anda Mungkin Meminati :

7 komentar:

  1. TQVM Safirul for supporting my segment! Senarai peserta telah diupdate di http://www.aimisyahirah.com/2020/01/senarai-peserta-segmen-bloglisted-2020.html. Jemput blogwalking..:)

    BalasHapus
  2. bawa dari segment yang sama ..

    BalasHapus
  3. selamat bersegmen :)
    singgah dari segmen yg sama http://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    BalasHapus
  4. hai..singgah sini dri segmen sama...

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    BalasHapus
  5. goodluck, dari segmen yang sama :)

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih