Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Segmen Bloglisted 2020 by Misya , memang nak menyertai pun,  tapi bila buka laptop, buat benda lain pula, di pejabat pun sibuk dengan macam macam nak urus, akhirnya lupa misi nak join segmen ini, semalam ternampak semula link segmen bloglist ni, dah copy siap siap, cuma pagi ni publish. Posting blogger Misya ni dah semakin ke bawah, tak pin kan, nak cari semula link segmen ini kena belek satu satu posting. Saya telah ikuti semua syarat syarat yang di tetapkan. Harap berjaya. Hihi

Saya telah menyertai segmen ini, korang yang membaca ni bila lagi ? kalau bukan kita, siapa lagi yang nak sertai ? kan, jom meriahkan segmen bloglisted 2020 by Misya ini.

Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Jom semua...join! kita meriahkan..apa tunggu lagi. Jom join Segmen Bloglisted 2020 by Misya  , boleh tekan sekali pada gambar di atas. 

7 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. TQVM Safirul for supporting my segment! Senarai peserta telah diupdate di http://www.aimisyahirah.com/2020/01/senarai-peserta-segmen-bloglisted-2020.html. Jemput blogwalking..:)

    BalasHapus
  2. bawa dari segment yang sama ..

    BalasHapus
  3. selamat bersegmen :)
    singgah dari segmen yg sama http://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    BalasHapus
  4. hai..singgah sini dri segmen sama...

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    BalasHapus
  5. goodluck, dari segmen yang sama :)

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.