Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

 

Giveaway Vektor 2.0 by Cuya

Hai semua, di harapkan semua pembaca sihat, maaf terlalu sibuk dengan hal dunia, blog pun jarang jengah, hanya sekali sekala je, walaumacamanapun, tetap intai intai juga, masa intai intai tu, ternampak pula jemputan segmen Giveaway dari bloggers Cuya ni, mantap sekali.

Bloggers Cuya ini menjadikan lukisan di dalam bentuk digital sebagai hobi, tahniah sahabat, usaha dan inisiatif yang bagus, teruskan di dalam industri media kreatif kerana tidak ramai yang mempunyai kemahiran seni seperti ini, kepada korang yang terbaca artikel ini, jom sertai Giveaway ini, hadiah ? Memang menarik,

Bagi yang berminat untuk join Giveaway ini, korang boleh tekan pada gambar di atas atau boleh tekan di SINI. Ikuti syarat syarat mudah..doakan saya bernasib baik menang Giveaway ini.

4 Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.

  1. All the best!
    Jemput singgah

    https://www.nonasani.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    BalasHapus
  2. Jalan menyinggah dr segmen yg sama. All the best!

    BalasHapus
  3. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    BalasHapus
  4. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    BalasHapus

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI UNKNOWN atau Tanpa Nama), tidak akan di luluskan serta akan di auto remove serta merta oleh pihak penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, Terima Kasih.