Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE Biznes Bakeri SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, November 16, 2016

Segmen Blog Review Safirul Amar

Pertama kali menganjurkan segmen blog review ini, bukan bermaksud aku blogger yang bagus, tujuannya aku buat segmen ini adalah untuk mengeratkan silaturrahim di alam maya. Bagi sesiapa yang mempunyai blog dan ingin di review, boleh lah menyertai, dan kepada yang menyertai, anda akan di nilai segi rekabentuk blog dan rekaletak susunan. Apa yang sesuai dan apa yang tidak dan mengikut kesesuaian keperluan SEO.

Syarat nya amat mudah, letakkan url blog anda di ruangan komen, aku akan review satu persatu, seringkas yang mungkin.
Setiap url blog yang menyertai, akan aku letakkan di blog list aku. Tiada kontrak. Apa lagi jom la menyertai Segmen Blog Review Safirul Amar . Lupa letak, tarikh tamat untuk menyertai pada 20/11/2016 (Ahad). #sajasaja #sukasuka

41 comments:

  1. segmen ringkas! jadi saya tinggalkan link disini :)

    http://www.eecashyaa.com

    ReplyDelete
  2. ok, saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Saya pon nk join juga..

    http://rizwanewan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. nak join

    http://www.aerillhassan.com/

    ReplyDelete
  5. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  6. Lea Join ye..

    http://www.leaazleeya.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  7. Saya join ya..

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  8. join

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. join juga
    http://cikilamenari.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. lapor diri

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  11. Saya join ^^

    http://kimchaa.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..Saya pun join jugak..=)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  14. http://www.syuhadasalleh.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  15. saya join..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/

    ReplyDelete
  16. hi !
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  17. First time ada segmen macam ni..mcm menarik..

    http://www.elihjapahar.com/

    ReplyDelete
  18. Wah! bestlah segmen macam ni. Rugi tak join :-)

    http://mrsablogstori.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Join juga


    http://airitanaka.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. Menarik, saya pun nak join :)

    http://www.rexfalcons.com/

    ReplyDelete
  21. As salam Safirul Amar. Abam Kie nak join juga. Boleh kan? Thanks.

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum...Nak join juga ler..

    http://www.myideakini.com

    ReplyDelete
  23. Mudahnya syarat, nak join juga. :D

    http://icahya.blogspot.com

    lepas ni bleh lah sy review blog awak juga. hehe. Salam kenal. :)

    ReplyDelete
  24. Wahh, nak join!

    http://solehahgirlz.blogspot.my/

    ReplyDelete
  25. Wow menarik! Wajib join ni!
    http://www.sofieadie.com/

    ReplyDelete
  26. sy join.. :)

    http://www.busyratakiyudin.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, sy join sekali ye (:

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  28. fisrtime kakak pecah tembok.. hee~ punya nak safirul amar review blog kakak.. haa.. nah !!

    http://www.atiehilmi.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  29. Fuh.. Nasib baik sempat. Hihihi Terima kasih kerana buat blog review. Ianya bagus untuk perbaiki blog.. Tidak semua bloggers yang tahu ttg seo, apa yang penting, apa yang tdk pntg dlm blog.. Dan sebagainya.

    http://www.reenri.com

    ReplyDelete
  30. Saya join
    http://fadzlinahamali.blogspot.my/2016/11/assalamualaikum-and-hyee.html

    ReplyDelete
  31. Harap tak terlambat
    http://thefzhmdnr.blogspot.my/

    ReplyDelete
  32. addinfarhani nk join jgak (^^,)
    http://myemosaid.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    ReplyDelete
  33. http://madey09.blogspot.my/
    Review ja ya tak yah jual..hehehehe,...suka jumpa paparan blog Saf..

    ReplyDelete
  34. Adakah saya sudah terlambat? http://www.abejaq.com/

    ReplyDelete
  35. alaa dah habis. baru nak join jugakk.
    www.aswaleyla.com

    ReplyDelete
  36. saya nak join jugak.. nak tau kelemahan blog!

    www.ceritaita.com

    ReplyDelete
  37. Tak sempat dh ka...nk review blog www.lokmanamirul.com

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.