bannerbaru2020 skytech2020new latihanICT

16 Nov 2016

Segmen Blog Review Safirul Amar

Pertama kali menganjurkan segmen blog review ini, bukan bermaksud aku blogger yang baik dan bagus, masih lagi dalam proses pembelajaran, sebab teknologi ni tak boleh jangka, sentiasa ada kejutan, kena sentiasa kemaskini supaya tiada kesalahan. Tujuan aku buat segmen ini adalah untuk mengeratkan silaturrahim di alam maya.

Bagi sesiapa yang mempunyai blog dan ingin di review oleh aku, boleh lah menyertai, dan kepada yang menyertai, anda akan di nilai segi rekabentuk blog dan rekaletak susunan. Apa yang sesuai dan apa yang tidak dan mengikut kesesuaian keperluan SEO. Blog kena menepati kriteria Search Engine google, itu bagi yang serius mahu menarik orang baca artikel di blog anda, melainkan la korang jenis yang tidak kisah, ada pembaca atau tidak, penat menulis artikel, sekurang kurangnya rasa bahagia dan hilang penat apabila orang membaca dan meninggalkan komen di blog kita. Syarat nya amat mudah, letakkan url blog anda di ruangan komen, aku akan review satu persatu, seringkas yang mungkin.
Setiap blog yang menyertai Segmen Blog Review Safirul Amar ini , akan secara automatik blog mereka diletakkan dalam blog list safirulamar. Apa lagi jom la menyertai Segmen Blog Review Safirul Amar . Tarikh tamat untuk menyertai pada 20 November 2016 (Ahad). Jom la menyertai Segmen Blog Review Safirul Amar ini. 

Anda Mungkin Meminati :

38 komentar:

  1. segmen ringkas! jadi saya tinggalkan link disini :)

    http://www.eecashyaa.com

    BalasHapus
  2. ok, saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.my/

    BalasHapus
  3. Saya pon nk join juga..

    http://rizwanewan.blogspot.my/

    BalasHapus
  4. nak join

    http://www.aerillhassan.com/

    BalasHapus
  5. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  6. Lea Join ye..

    http://www.leaazleeya.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  7. Saya join ya..

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  8. join

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my

    BalasHapus
  9. join juga
    http://cikilamenari.blogspot.my/

    BalasHapus
  10. lapor diri

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  11. Saya join ^^

    http://kimchaa.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  12. Assalamualaikum..
    Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  13. Assalamualaikum..Saya pun join jugak..=)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  14. saya join..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/

    BalasHapus
  15. nak2..

    http://www.ceritaejoy.com/

    BalasHapus
  16. hi !
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    BalasHapus
  17. First time ada segmen macam ni..mcm menarik..

    http://www.elihjapahar.com/

    BalasHapus
  18. Wah! bestlah segmen macam ni. Rugi tak join :-)

    http://mrsablogstori.blogspot.com

    BalasHapus
  19. Join juga


    http://airitanaka.blogspot.my/

    BalasHapus
  20. Menarik, saya pun nak join :)

    http://www.rexfalcons.com/

    BalasHapus
  21. As salam Safirul Amar. Abam Kie nak join juga. Boleh kan? Thanks.

    www.zukidin.com

    BalasHapus
  22. Assalamualaikum...Nak join juga ler..

    http://www.myideakini.com

    BalasHapus
  23. Mudahnya syarat, nak join juga. :D

    http://icahya.blogspot.com

    lepas ni bleh lah sy review blog awak juga. hehe. Salam kenal. :)

    BalasHapus
  24. Wahh, nak join!

    http://solehahgirlz.blogspot.my/

    BalasHapus
  25. Wow menarik! Wajib join ni!
    http://www.sofieadie.com/

    BalasHapus
  26. sy join.. :)

    http://www.busyratakiyudin.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  27. Assalamualaikum, sy join sekali ye (:

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  28. fisrtime kakak pecah tembok.. hee~ punya nak safirul amar review blog kakak.. haa.. nah !!

    http://www.atiehilmi.com/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  29. Saya join
    http://fadzlinahamali.blogspot.my/2016/11/assalamualaikum-and-hyee.html

    BalasHapus
  30. Harap tak terlambat
    http://thefzhmdnr.blogspot.my/

    BalasHapus
  31. http://www.aimisyahirah.com

    BalasHapus
  32. addinfarhani nk join jgak (^^,)
    http://myemosaid.blogspot.my/2016/11/segmen-blog-review-safirul-amar.html

    BalasHapus
  33. http://madey09.blogspot.my/
    Review ja ya tak yah jual..hehehehe,...suka jumpa paparan blog Saf..

    BalasHapus
  34. Adakah saya sudah terlambat? http://www.abejaq.com/

    BalasHapus
  35. alaa dah habis. baru nak join jugakk.
    www.aswaleyla.com

    BalasHapus
  36. saya nak join jugak.. nak tau kelemahan blog!

    www.ceritaita.com

    BalasHapus
  37. Tak sempat dh ka...nk review blog www.lokmanamirul.com

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih