Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, February 04, 2017

Cara Nak Hack Password

Cara untuk hack dan view password jika anda terlupa, ialah dengan cara menggunakan inspect element, biasanya aku gunakan cara ini untuk mendapatkan kata laluan, dan seterusnya buka ke komputer yang lain, yelah malas nak tulis satu persatu huruf, hanya set remember je..tapi sebenarnya data tak selamat sebab takut orang godam..contoh macam mana nak dapatkan semula password dot dot dot, anda, boleh lah (lihat gambar bawah).

Cara nak view dan hack password
Gambar 1
Mudah sahaja, hanya perlu right click pada dot dot password (lihat gambar di bawah),

Cara nak hack dan view password
Gambar 2

Selepas right click, tekan pada inspect element (lihat gambar 2), selepas itu, di coding inspect element hanya perlu tukar dari input id="pass" kepada input type=name , (lihat gambar 3) nah! atau di type="password" tu tukar kepada type="text" akan terpapar password anda....secara terang terangan, gunakan lah sebaik yang mungkin, jangan aniaya orang lain. Gunakan ilmu ini, untuk bantu diri kita sendiri..hehe

Cara Nak Hack Password
Gambar 3


Macam mana nak install inspect element atau firebug? saya ada tulis artikel mengenai inspect element di sini http://www.safirulamar.com/2015/01/cara-cara-install-firebug-inspect.html

Jangan save remember password anda, berhati hati lah dan beringat selalu, malang tidak berbau.ingat tu..begini lah cara cara pengodam hack akaun anda...

2 comments:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi