Banner blog safirulamar 2020 skytechcreative bizness shopee

4 Februari 2017

Cara Nak Dapatkan Password Facebook

Cara Nak Dapatkan Password Facebook jika anda terlupa, ialah dengan cara menggunakan inspect element, tetapi pastikan anda telah menetapkan kepada remember password terlebih dahulu, boleh lihat di SINI  biasanya aku gunakan cara ini untuk mendapatkan kata laluan, dan seterusnya buka ke komputer yang lain, kadang kadang lupa juga kata laluan.

Kadang kadang kata laluan ni malas nak tulis satu persatu huruf, hanya set remember je, mudah dan cepat, tapi ingat, sebenarnya data kita tidak selamat, sebab orang mudah cerobohi, tutorial di bawah ini, contoh Cara Nak Dapatkan Password Facebook anda, boleh lah lihat tutorial di bawah (lihat gambar bawah).

Lupa password ni perkara biasa, haha, macam macam nak fikir kan...


Cara Nak Dapatkan Password Facebook
Gambar 1
Mudah sahaja, hanya perlu right click pada dot dot password (lihat gambar di bawah),

Cara Nak Dapatkan Password Facebook
Gambar 2

Selepas right click, tekan pada inspect element (lihat gambar 2), selepas itu, di coding inspect element hanya perlu tukar dari input id="pass" kepada input type=name , (lihat gambar 3) nah! atau di type="password" tu tukar kepada type="text" akan terpapar password anda, secara terang terangan, gunakan lah sebaik yang mungkin, jangan aniaya orang lain. Gunakan ilmu ini, untuk bantu diri kita sendiri, hehe

Cara Nak Dapatkan Password Facebook
Gambar 3


Macam mana nak install inspect element atau firebug? saya ada tulis artikel mengenai inspect element di SINI . Ingat, jangan dengan mudah untuk save remember password anda kalau anda memang  jenis yang cuai dan pelupa, berhati hati lah dan beringat selalu, malang tidak berbau.ingat tu..begini lah cara cara pengodam hack akaun anda.

Anda Mungkin Meminati :

3 komentar:

  1. Ilmu baru. Terima kasih tuan..

    BalasHapus
  2. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda

    BalasHapus
  3. dah baca..cuba untuk log in balik..

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih