blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

8 Jul 2012

Wajah Comel Kesayangan Ramai

Minggu lepas masa memancing di pantai, dapatlah seekor anak ikan senangin, comel sedikit berbeza dari saiz yang pernah dapat sebelum ini. Syukur alhamdulillah, sudah tertulis, rezeki hari itu setakat saiz itu sahaja, redha sahajalah, boleh baca pasal memancing di artikel sebelum ini. Boleh tekan di SINI

Apa pun syukur alhamdulillah, semua nya sudah tertulis, ingat nak lepaskan semula, tapi bila fikir semula, dah duduk bertapa selama enam (6) jam, dapat seekor je masa ni dan hanya ini lah ikan yang aku perolehi, seekor je, haha, boleh lah di jadikan bukti pada isteri nanti. Kalau tak bawa balik bukti, nanti dia kata aku pergi mana mana lah pula nanti, lagi haru nak menjawab. Ok, boleh jadi kan bahan bukti, ikan senangin ni isi macam ikan gelama, manis dan lebih lembut. Saiz kecil begini, goreng kunyit pun sedap.

Nak beli kat pasar, duit pun tak berapa nak cukup, hihi.


Wajah Comel Kesayangan Ramai
Comel kan yang baju kuning tu? maklumlah kan Wajah Comel Kesayangan Ramai kan? Haha  Ops, bukan aku lah wei, tapi nak cakap pada korang, comel kan ikan tu? haha, Apa pun yang penting dapat hasil, daripada tak dapat langsung. bolehlah bawa balik, malam ni boleh goreng, sedap! hehe. Ok, sasaran seterusnya ialah ikan pari atau sembilang! Hidup kena ada misi, baru bersistematik dan ada hala tuju.

Anda Mungkin Meminati :

1 komentar:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan sila guna nama yang sebenar, sebarang komen dari anonymous (TIDAK DI KENALI), akan di remove serta merta oleh penulis.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link. Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

Akan ditambah baik dari semasa ke semasa, terima kasih.

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih