banner-2017-mcj bkecik-skytech

Friday, August 03, 2012

Jangan bergerak! karang hah ni makan dia

Jangan bergerak! karang hah ni makan dia

Haha. kan bagus orang elektrik ni ada kat melaka. senang nak charge handphone bila emergency case.

Semuanya dalam kenangan

Semuanya dalam kenangan

Dah lama tak balik kampung dekat batu anam, johor. dulu masa kecik2x arwah atok selalu bawa kami jalan-jalan kat area tangkak dan pekan segamat.

Kitorang pergi jalan-jalan kat stesen keretapi ,tengok keretapi lalu, makan KFC. beli jajan.  memang best.haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi