Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya

Selamat hari raya eh. maaf zahir dan batin. jemput datang rumah.

Tahun ni buat program pelita raya kat kampung, tapi kat rumah sendiri tak pasang pelita. alahai hehe. oklah. kepada korang yang nak balik ke kampung halaman, pandulah dengan cermat jiwa selamat.

Berakhir Sudah

Berakhir Sudah

Berakhir sudah program tahunan pemuda kampung aku sempena menjelang syawal tahun ini.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi