banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Sabtu, Agustus 25, 2012

Sindir Jalan Berlubang

sindir

Haha sindiran terbaik kepada menteri atau pihak berkuasa terhadap kerosakan jalan berlubang. haha

Jika aduan anda tidak diendahkan dan tiada tindakan dilakukan setelah 76 kali aduan dibuat. ini makan dia. buat sesuatu di jalan berlubang dan ambil gambar. lepas tu hantar pada pihak berkuasa tersebut. haha


Mengapa? Haha

Mengapa? Haha

Akibat Gila Facebook

Akibat Gila Facebook

Inilah akibat kalau makan, minum, mandi facebook, jangan terlalu leka dengan game ramalan dari facebook. 100% tak boleh percaya. untuk seronok2x je. haha...

Nama pun ramalan kan? kan? So, dont take too serious, just fun je oklah. haha

Korang macamni ke? haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi