blogbanner2020betul skytech2020new iklansewa latihanICT

15 Mei 2013

Trip Memancing Di Mersing Johor

Kalau dah job hakiki pun sebagai web designer. tunjukkan bukti hasil tangkapan macamana pun tetap orang anggap itu gambar edit. Maaf kali ini gambar betul , kisah semasa Trip Memancing Di Mersing Johor hari itu, bukan main atau cubaan ya, haha. Pada 11-13 Mei 2013, aku bersama group pakcik pakcik warga emas dari selayang. Seramai (8) lapan orang telah pergi ke Endau Mersing, Johor, Trip Memancing Di Mersing Johor .

Huh pertama kali wei aku mancing di laut dalam, ikut Trip Memancing Di Mersing Johor bersama group dari pasar besar selayang ini,  biasanya, kalau mancing laut pun, takde la sampai di tengah laut, hanya memancing di kawasan pantai je .


Anda Mungkin Meminati :

PENAFIAN

Ini adalah Blog Peribadi Penulis. Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Artikel boleh di ubah, mengikut situasi semasa, Terima Kasih